Woorden uit het hart

Heb jij net als ik een missie? Iets waarvan jij weet; dit wil ik doen! Of wil jij graag achter jouw missie komen? Een leven van overvloed en plezier ervaren? 

Hebben de woorden, voor jouw website, jou nog niet gevonden? Hoe vat je kort en krachtig samen wat je graag aan jouw publiek over wil brengen? Hoe zorg je ervoor dat jouw woorden raken en aansporen tot actie?

Ik kan middels een gesprek met jou, al wandelend in de natuur, door te luisteren en het stellen van vragen, er samen achter komen wat het nu eigenlijk is wat je doet of wilt doen en hier woorden aan geven. Samengevat een webtekst of flyertekst  schrijven waarmee jij jouw klanten kan bereiken, een tekst die helemaal van jou is en recht uit je hart komt.

Wat houdt het in?

 

Als je mij mailt met een verzoek voor Storytelling of Copywriting, vraag ik jou wat meer informatie over jou en je onderneming te sturen. Ook wil ik graag van jou weten waar je de tekst voor gaat gebruiken en hoeveel tekst je ongeveer nodig hebt. Ik schrijf voor deze dienst maximaal twee a4 en liever minder. Ik hanteer de 80/20 regel; 80% inhoud en 20% woorden. 

We ontmoeten elkaar op een inspirerende plek, bij voorkeur in de natuur, waarbij ik zorg voor een kan thee en wat lekkers. Maar bij slecht weer of wanneer jouw voorkeur hier naar uit gaat kunnen we een fijn koffietentje of andere prettige ruimte opzoeken. We beginnen met een, door mij begeleide, meditatie. Een moment waar we kunnen vertragen en tot onszelf kunnen komen. Stilte.. want vanuit stilte ontstaan de meest pure woorden. Daarna starten we ons gesprek, wandelend of aan de thee of koffie op de mooie plek waar we ons begeven. Ik stel jou vragen en geef je mijn pure aandacht om naar jouw verhaal te luisteren. Misschien maak ik tussendoor wat aantekeningen. Merken we tussendoor dat de aandacht verslapt of dat we teveel in ons hoofd komen? Dan kunnen we een fysieke oefening doen om weer in contact te komen met onszelf, zodat de woorden meer uit ons hart komen en meer de essentie van wat je wilt vertellen kunnen raken. Onze ontmoeting duurt circa 1,5 á 2 uur. 

k ga vrijwel direct na de ontmoeting voor jou schrijven, zodat de woorden het meest puur zijn en ik het gevoel van het contact met jou in de woorden kan leggen.  Binnen twee weken krijg jij van mij een tekst per mail gestuurd. Je mag kritisch zijn, het is immers belangrijk dat de woorden raken wat jij wilt vertellen. Nadat jij de tekst hebt ontvangen plannen we een (video) bel afspraak, zodat we de tekst kunnen bespreken en we samen de tekst, indien nodig, zo kunnen aanpassen dat het helemaal klopt voor jouw gevoel. 

Wat kost het?

 

Het hele traject kost €350.-

Excl. 21% BTW en eventuele reiskosten. 

De koffie en/of thee zijn voor mijn rekening. 

Wil je meer tekst voor je website of heb je zelf nog ideeën? 

Meer weten over?

Groeiende gedichten van 

Heldergroenhart

  • Instagram

Algemene voorwaarden  |  Cookiebeleid  |  Privacy verklaring

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now