Live schrijven

Ik schrijf  ook live gedichten. Met mijn standje ga ik op pad om mensen te ontmoeten en wat woorden op groeipapier te zetten. Weg achter het scherm en echt contact. Doordat het contact zo direct is, zijn de gedichtjes die ik schrijf  puur en recht uit mijn hart. 

Je kunt mij ook boeken voor events! Heb je een speciale gelegenheid, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, evenement, opening van een expositie of een boeklancering en wil je jouw gasten verassen met een uniek geschreven gedichtje? Ik kom graag voor jouw gasten schrijven. 

Het is best wel spannend om zo te gaan zitten en te schrijven, maar ik doe dit zo graag! Mag ik jou ook eens ontmoeten? Hieronder zie je waar je mij kan vinden.

Wat houdt het in?

 

Je komt bij mij aan het tafeltje zitten en er ontstaat een gesprek, ik maak ondertussen wat aantekeningen. Na ons gesprekje laat ik de woorden op mij inwerken en ga ik voor je schrijven. Ik ben ongeveer 10 á 15 minuten met een gedichtje bezig. De woorden schrijf ik op a6 groeikarton. Hier zitten zaadjes is, je kan het kaartje in de grond zaaien en dan komt er iets moois tot bloei. Maar je kunt het kaartje natuurlijk ook ergens neerzetten of in je plakboek plakken. 

 

Wat kost het? 

 

Het starttarief is €250.- excl. BTW en eventuele reiskosten. 

Voor dit bedrag kom ik 2.5 uur schrijven. Elk half uur extra kost €50.- 

De tijdsduur is onder andere te bepalen aan de hand van het aantal gasten waarvoor ik een gedichtje mag schrijven. 

Waar kan je mij vinden?

Op 12 oktober 2019 kan je mij vinden op het festival Totaal Getikt in Zwolle. Totaal getikt is een typemachinefestival op het Assendorperplein. Dit festival is ontstaan in samenwerking met het BuurtCultuurFonds, twee scholen en Eureka, een creatief bolwerk in Zwolle. Er zijn voordrachten (van onder andere René Oskam), typemachineworkshops en er is een repaircafé voor oude typmachines. In de winkelstraat zitten dichters en schrijvers met hun typemachine om gedichten en korte verhalen te schrijven, waarvan een aantal later op de dag worden voorgedragen. Je kan mij vinden in de boekhandel in de Assendorperstraat. Daar typ ik, tegen een vrijwillige bijdrage, een gedichtje voor jou.

 

Mag ik jou daar ontmoeten?

Meer weten over?

Groeiende gedichten van 

Heldergroenhart

  • Instagram

Algemene voorwaarden  |  Cookiebeleid  |  Privacy verklaring

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now