Leuk je te ontmoeten!

De schrijver

ik verwoord wat

jou op het lijf staat geschreven

Schrijven! Dat is wat ik doe en het allerliefste doe. Met mijn pen en papier vertalen wat jou en mij op het lijf geschreven staat. Als dichter en storyteller schrijf ik met liefde en met mijn hart, dat houdt van woorden en van groen. Beiden, voor mij, een onuitputtelijke bron van kracht. Woorden kunnen raken, helen, verbinden en aan het licht brengen wat er in ons leeft. Ze kunnen ook kwetsen, verwoesten en breken. Iets wat we verdrietig genoeg allemaal hebben ervaren in ons leven. Sommigen zelfs zo vaak dat het licht ver te zoeken is.

Het is mijn missie om woorden in te zetten waar ze voor bedoeld zijn: Om iets los te maken wat gezien mag worden. Zo kunnen we steeds meer leven vanuit ons hart en in verbinding. Met mijn enthousiasme en scherpe waarneming zet ik jou graag in het zonnetje. Je krijgt van mij volle aandacht en een luisterend oor, zodat ik jouw verhaal kan vertalen in een kort, eenvoudig maar raak gedicht.  

Je kan mij boeken als dichter op evenementen en gelegenheden of mij vragen een persoonlijk gedicht voor een bijzondere gebeurtenis in jouw leven die je een unieke draai wilt geven, te schrijven. Ook druk ik mijn eigen werk af op groeipapier, deze gedichten kan je vinden in mijn webshop. 

Ben je ondernemer of werkzoekende en op zoek naar rake woorden die vertalen wat jij doet of waar jouw product voor staat? Als Storyteller help ik jou graag bij de zoektocht naar woorden.

Mag ik ook wat voor jou schrijven?

-x- Rebecca 

Meer weten over?

Groeiende gedichten van 

Heldergroenhart

  • Instagram

Algemene voorwaarden  |  Cookiebeleid  |  Privacy verklaring

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now