'Ik groeide op in een onstabiel gezin en toch heb ik dat niet mijn weg laten bepalen'

Het was voor mij altijd een enorme drijfveer om te bewijzen dat, zelfs met mijn achtergrond, er een gelukkig en fijn leven mogelijk is. Jaren geleden betekende dat voor mij voornamelijk er gelukkig uitzien aan de buitenkant en succesvol zijn. Nu ligt de focus volledig intern en juist dat is aan de buitenkant te zien. 

Ik verloor heel veel in mijn leven, maar mezelf gelukkig niet. Als kind was ik altijd al verbaasd over hoe mensen elkaar en vooral zichzelf pijn konden doen. Ik was heel nieuwsgierig naar mensen en naar het leven, kon al jong lezen en schrijven en schreef op mijn zesde mijn eerste bundel. Op mijn negende las ik al over spiritualiteit en in de bijbel en mediteerde ik voor het eerst. Ik wou weten hoe de dingen werken en had een duidelijke missie om de mensen beter te maken. Misschien klinkt dat naïef in grote mensen oren, maar nog steeds voel ik diezelfde drive. Door veel verdrietige gebeurtenissen raakte ik die missie kwijt, maar de laatste jaren voel ik weer dat pure kinderlijke geloof dat ik daar echt aan kan bijdragen. En dat is precies wat ik met Heldergroenhart doe!

Ik wil dat jij jezelf weer gaat zien zoals je bent. Dat je die kracht vanbinnen weer gaat voelen. Dat je vertrouwen hebt in het leven. Dit ongelooflijk mooi en bijzondere leven wat wij samen mogen leven. Dat je een mens bent om van de te houden en lief te hebben. En dat je het leven en iedereen die daarbij hoort weer lief gaat hebben. 

Ik vind het heel fijn dat je hier bent komen kijken! Stuur mij gerust een berichtje. 

Wie weet kunnen we samen een stukje van dit leven bewandelen.

Liefs Rebecca

Groeiende gedichten van
  • Instagram